Giriş ve süresi dolan oturum
Giriş yapma
Section titled “Giriş yapma”- Menü çubuğundaki ya da sistem tepsisindeki Focus simgesine tıklayın ve Giriş yap… öğesini seçin.
- Tarayıcınızda
auth.focus.workify360.comadresindeki Workify360 giriş sayfası açılır. E-posta adresiniz ve parolanızla ya da şirketinizin kullandığı giriş yöntemiyle giriş yapın. - Tarayıcı uygulamaya dönmenizi söyler ve uygulama adınız ve şirketinizle onaylar, örneğin “Giriş yapıldı: Ayşe Yılmaz · Acme. Etkinliğiniz artık gönderilecek.” Menünün en üstünde adınız görünür.
Masaüstü uygulaması oturumunuzu açık tutar; her gün yeniden giriş yapmanız gerekmez. Giriş yaptıktan yaklaşık altı ay sonra sizden bir kez daha giriş yapmanızı ister.
Yeni giriş sayfasına geçişten sonra bir kez daha giriş yapın
Section titled “Yeni giriş sayfasına geçişten sonra bir kez daha giriş yapın”Workify360 giriş sayfasını auth.focus.workify360.com adresine taşıdı. Geçişten sonra herkes bir kez daha giriş
yapar:
- Panelde:
bo.focus.workify360.comadresini açın ve eskisiyle aynı e-posta adresi ve parolayla giriş yapın. - Masaüstü uygulamasında: Giriş yap… öğesini seçin ve bir kez giriş yapın. Uygulamanın bu arada kaydettikleri bilgisayarınızda bekler ve ardından gönderilir.
Geçişten önce gönderilen bağlantılar artık çalışmaz:
- Davetler: yöneticinizden daveti yeniden göndermesini isteyin (davet e-postası gelmedi).
- Parola sıfırlama bağlantıları: giriş sayfasında Parolanızı mı unuttunuz? bağlantısını seçin ve yeni bağlantıyı kullanın.
Oturumun süresi dolduğunda
Section titled “Oturumun süresi dolduğunda”Masaüstü uygulamasının oturumu örneğin şu durumlarda sona erebilir:
- siz ya da bir yönetici parolanızı sıfırladığında (sıfırlama tüm oturumlarınızı kapatır),
- bir yönetici hesabınızı pasifleştirdiğinde,
- siz ya da bir yönetici bilgisayarı paneldeki Oturumlar ve cihazlar bölümünden kaldırdığında,
- uygulama yaklaşık bir ay boyunca Workify360’a ulaşamadığında,
- giriş yapmanızın üzerinden yaklaşık altı ay geçtiğinde (uygulama o zaman bir kez daha giriş yapmanızı ister).
Bu durumda simge gri olur, menüde Oturumun süresi doldu: yeniden giriş (yardım)… görünür ve bir bildirim “Oturumunuzun süresi doldu. Kayıtlar bilgisayarınızda bekliyor; menüden yeniden giriş yapın.” der. Giriş yap… öğesini seçip yeniden giriş yapın. Kayıtlarınız siz yeniden giriş yapana kadar bilgisayarda beklediği için bu bildirim oturumun süresi her dolduğunda gösterilir.
Oturum kapalıyken verileriniz
Section titled “Oturum kapalıyken verileriniz”Uygulama oturum kapalıyken de bilgisayarınızda kayıt tutmaya devam eder ve yeniden giriş yaptığınızda kaydettiklerini gönderir. 30 günden eski veriler gönderilmez; bu yüzden birkaç gün içinde yeniden giriş yapın.
Çıkış yapma
Section titled “Çıkış yapma”Çıkış yap… önce onay ister: “Çıkış yaparsanız takip verileri siz yeniden giriş yapana kadar gönderilmez; bilgisayarınızda bekler.” Çıkış yaptıktan sonra uygulama “Çıkış yaptınız. Yeniden giriş yapana kadar etkinlik gönderilmez.” der. Bilgisayarı başka birine vermeden önce çıkış yapın. Bir kişinin etkinliğinin başka birinin hesabına gitmemesi için herkes bilgisayarda kendi kullanıcı hesabını kullanmalıdır.
Paneldeki oturumlarınız
Section titled “Paneldeki oturumlarınız”Profilinizin Oturumlar ve cihazlar sekmesi nerelerde giriş yaptığınızı ve hangi bilgisayarların masaüstü uygulamasını kullandığını listeler. Bir bilgisayarın oturumunu kapatmak için orada Cihazı kaldır düğmesini seçin; örneğin artık kullanmadığınız bir bilgisayarın (oturumlar ve cihazlar).
Pasifleştirilen hesaplar
Section titled “Pasifleştirilen hesaplar”Hesabınız pasifleştirildiyse giriş yapılamaz. Hesabınızı yeniden etkinleştirmesi için şirket yöneticinize başvurun.